så ja

Nu har jag fixat minneskort till kameran (8GB =D) och en fluga till balen på lördag. I förrgår gjorde jag dessutom 3 piercings till. Ska nog fixa typ två till och en tatuering... sen räcker det så länge =P

Men oj vad jag ska plåta ALLT från och med nu =)

Förändring?

Nä sånt ser ju ingen =P
eller?

Såg en snubbe på tunnelbanan idag. Han hade med sig en stol som han satt på... Han hade väl troligtvis köpt den men det är ju en kul idé. Tänk att alltid ha nånstans att sitta =)

Bra kväll

Alltså. Det är inte ofta jag tycker att en kväll på krogen blir så jävla bra. Med andra ord vill jag börja med att säga: Grattis Anna! Sen vill jag säga tack till brorsan och kusinen som drog med ut på krogen.
Efter det vill jag tacka frans som kom dit senare, och alla andra som jag snackade skit med.
Sen var det ju kul att träffa Elin på bussen hem och snacka lite.

Imorrn bär det av till södertälje (ja det är inte bara du som bor där Tinka...) och hälsa på en faster. Sen ska jag till kusinen och spela lite spel =)

På tisdag tar lovet slut och verkligheten börjar igen. Lite tråkigt, men sånt är livet =)

Go natt.

Som alla andra vampyrer...

...kommer jag hem strax innan soluppgången. UV-ljus kan ju vara skadligt för oss nattlevande varelser...
Nej men ärligt så vill jag ju ha sommar nu så jag kan suga in det cancerframkallande ljuset =)
Bort med all jävla snö och fram med sol och varma dagar med bad och fiske.

Vad skönt det skulle vara om man alltid blev då här lagom full och inte glömde bort allt eller tyckte att man var för nykter =) Mer så tack

och ja Malin jag hade kaninöron och grejer... var var du med näbb etc? inte bra att inte verkställa idéer... jag är nästan besviken ;-)

Men nu måste jag sova innan solen går upp och bränner sönder mig...

Puben

Ska snart dit. Ska bara duscha och så, sen köpa öron och grejer så jag kan vara en påskhare...
lär väl dyka upp där runt 18 tror jag

Rapporten klar =)

Nu ska bara Mendez fångas och sättas i buren igen... Den lilla saken gömmer sig ju under soffan 70% av tiden...

Mendez är en tjockis!

Har precis vägt honom och han väger över 640g. Verkar däremot inte som att han mår dåligt av det. Snarare tvärt om. Han springer runt som en tok just nu på vardagsrumsgolvet. (vardagsrummet som en brorsa precis flyttat ut ur eftersom hans rum är klart =)

Nu är det bara resultat, diskussion och frågorna kvar på rapporten också. Kommer kännas skönt att va klar med skiten =)

Jag har gjort det igen!

Varför ska jag alltid skljuta på saker? Nu måste jag ju sitta imorrn och skriva den förbannade rapporten. =(
Jag får helt enkelt ställa klockan...

Och var för i hela helvetet har det snöat de två senaste dagarna? Det är ju stört!

Nä nu ska jag mata Mendez och gå och lägga mig.

OK då

Jag skriver väl lite då.
Får ju massa påtryckningar om att jag skriver för lite och sällan. (Börjar ju nästan vänja mig =P)

Så vad ska jag säga? Jo nu är det ju påsklov... jag skulle alltså ha kunnat jobba de 2 senaste dagarna. Men de har ju itne ringt ifrån jobbet så det har inte blivit så.
Annars skulle jag ju ha kunant skriva labrapporten som ska va inne på torsdag. Men det har jag självfallet inte heller. Istället har jag sovit, datanördat mig och bara skitit i allt i störtsta allmänhet =) ganska skönt ibland.

Men nu är det lite som jag plannerat iaf. Ska på puben på torsdag tänkte jag, sen på middag hos mormor och morfar på lördag och åka in till stan, för att fira en kompis som fyller 20, på kvällen.
På söndag ska jag förmodligen hem till min faster i södertälje på middag.

Så med detta plannerat måste jag alltså i princip skriva labrapporten imorron... =S VILL INTE jag tyckte ju inte ens att labben var särskillt rolig.

Farsan köpte en ny bil i söndags också. En audi s-line. Alltså med skinnklädsel, 1,8 turbomotor och hela köret. En 05a men den ser riktigt fräsch ut. Fortsätter tjata på honom om att jag vill ha hem min bil så jag kan börja fixa med den. Vill ju gärna ha den helt klar till sommarn.

Nu lägger jag upp en bild på min bil så folk inte får nån vanförställning och tror att det är nån jävla skrotig saab 900 från 87 jag kör runt i. =)
image7

Jag vet...

...att jag skriver för lite och för sällan. Men nu blir det nog inget jätteinlägg iaf.
Hur som helst. SL-bussar är för trånga! De är säkert byggda för pygméer! Av någon anledning går det inte att få plats med benen, knäna måste alltså trycka in i nån dum stång eller motsvarande. DÅLIGT!

Tinka fyllde ju år häromdagen så därför passade vi på att fira det under torsdagspuben. Jag drack visserligen bara 3 öl med tanke på hur det var i lördags... Men nykter som jag var fick jag ju se andra människor väldigt fulla. Människor som jag aldrig sett så fulla förut (åtminstone inte när jag varit opåverkad). Nu är det alltså klargjort, man kan definitivt ha kul på puben även om man inte dricker =)
(Hoppas du inte somnar på tåget Tinka... =P)
Men nu ses vi väl alla på lördag på NF/HumFs födelsedagsgasque?

Men snälla och haha nice

Var nästan nervös inför att komma till plugget idag... men vet ju inte vad jag hittade på i lördags. Men tydligen så var det ingen större fara =)
Var det bara jag som typ inte fattade den föreläsaren vi hade idag och tyckte att hon bara speedade igenom allt lite väl fort?
På vägen hem idag blev bussen bara halvfull som vanligt. Men en alkis, som luktade som om han hade haft samma kläder de senaste 3 veckorna och kissat på sig i de 5ggr+, skulle ju självfallet sitta bredvid mig. =s Jag biter ihop, skruvar upp mp3n ett snäpp och fortsätter läsa min bok.
Alkisen börjar försöka prata med mig...
han ger inte upp...
jag fortsätter ignorera honom och börjar typ må lite illa av stanken...
till slut pekar ha ntyp i min bok...
jag tar ur en av mina hörlurar och frågar vad han sa...
han vill veta vad jag läser...
ok, jag visar bokens framsida...
han känner till författaren (verkar som han har läst böcker av honom på engelska dessutom)...
han börjar kasta ur sig obegripliga saker om att det inte skulle vara riktiga engelska ord författaren använt =s
Jag säger att jag inte fattar vad han menar...
Han börjar kasta ur sig nån form av svenskifierad engelska och verkar tro att det är engelska och att allt han säger är solklart när det i själva verket är totalt jävla fylleflummsnack...
Till slut slutar han prata och jag kör in min hörlur och fortsätter läsa.

Trodde aldrig han skule gå av typ... Han gick av vid gudö alltså busshållplatsen innan min. Likförbaskat luktade det ju illa på bussen fortfarande efter att han bara suttit där. Jag bestämde mig för att åka en hållplats extra för att handla lite grejer.
När jag komemr till affären visar det sig att de säljer allt 70% billigare (istället för 50 som de gjorde innan. Butiken har gått i konkurs).
Jag blir glad och tycker att det här måste vara höjdpunkten av min dag.
Jag knatar in och hittar bland annat wasa knäckemackor som jag ju äter frenetiskt i plugget =D
Här kommer en fin lista över vad jag köpte och sen vad jag betalade för allt:

2 påsar chips
2 påsar tom & jerry godis
4 wasa knäcke
160g twist (choklad)
140g gott och blandat creamy
50cl sprite zero

Vad bör det landa på egentligen? jag betalade 50,50 =P
Det är ju fan bättre än ÖB =D

Nu ska jag dega lite tills nån av brorsorna komemr hem så jag kanske kan hitta på nåt med dem.


Barstopp och grejer

Igår var slltså islossningen. Jag lyckades få barstopp för första gången i mitt liv (Visserligen temporärt fram till typ kl. 1). Men innan det så var vi ju hos Matte på förfest =) Där tror jag jag blev tillräckligt full egentligen. Jag och anders tyckte att det var en bra idé att pissa på spåret medan väktare såg på... =S Därför var vi ett gäng som fick ta oss till sittningen med buss istället. Men vi kom dit iallafall. Frans kom också dit på eftersläppet. Med andra ord var allt dömt att gå som det gick. Synd att det inte blev nån kaps. Men jag hade troligtvis inte träffat nåt iaf. =)
Sen åkte vi ju buss från universitetet vad jag minns. Det slutade med att jag, Frans och Ola gick av vid typ Rådmansgatan och käkade på falaffelkungen elelr vad det nu heter. Jag tror jag fick den minsta kebabrullen någonsin =\ Menmen jag kom hem iaf. så jag ska inte klaga =)
Tack för barsoppet alla som jobbade. Ni kan gärna få göra om det. (Temporärt barstopp alltså. IInte sånna som håller hela festen. Det blir tråkigt)

hare

Eeeeh... ja...

Nu ligger alltså allt som låg på mitt golv i min säng istället =S
image6

ÅH NEJ!

Städdag idag...
Jag hatar att städa. Det tar sån tid oftast. Inte för att jag är långsam utan för att mitt rum är för litet för allt som finns i det. Dessutom bor ju Mendez här också (chinchilla) så jag måste städa hans bur och det tar ett tag. Framför allt om han bestämmer sig för att springa iväg och leka ta fatt och kurragömma.
Men det är ju skönt när det väl är övar och allt är rent och snyggt =)

Full fart

Igår kändes det som jag hann med en massa grejer.
Först var det ju sovmorron så jag passade på att gå upp lite senare än vanligt. Ändå hann jag med att ha ont i halsen och huvet. Som tur är gick huvudvärken över (det halsonda är kvar fortfarande).
Under de timmar jag var vaken hemma hann jag också äta frukost, äta lunch, kolla på TV och snacka skit med en av brorsorna.
Sen bar det av till plugget. Jag lyckades självfallet komma 5 minuter för sent även fast vi började 13:00 =S
Sen höll ju lektionen, som gick ut på att man skulle ställa frågor, bara på i typ en halvtimme. sen satt jag och skrev klart labrapporten om RT-PCR fram till typ 16:45. Då gick jag och Tove till villan. Sen var jag på pubben och bestämmde mig för att jag skulle ringa Danne som ringt mig de senaste 2 torsdagskvällarna. Till slut bestämde vi att jag skulle dra hem till honom när han började bli klar med att baka och allt vad han nu gjorde där hemma. Lyckades käka en mat, en toast och dricka 5 öl. När klockan var typ 20 över 8 ringde danne och sa att jag kunde börja röra mig. Då hade jag typ 2 öl ståendes på bordet... Kom ifrån pubben strax innan 21 och fick vänta på tåget i 8 minuter (så klart). Kom till min busshållplats vid typ 22 och blev upplockad av Danne. Sen spelade vi dataspel och käkade upp banan-chokladkakan han hade bakat. Sen körde Danne hem mig vid typ 00:00-00:30 nån gång. På vägen bestämde han sig för att han skulle testa sin jeep lite... så han körde över en rondell =P
När jag kom hem var en brorsa uppe och kollade på scrubs så jag stod där och snackade lite tills det var slut sen duschade jag och gick och la mig.

Labbar och annat

Nu har jag Martin som labpartner istället för Robin (som om det är någon som bryr sig) =P
hur som helst så har jag bevisat att jag och Martin också kan klanta till det. efter att ha labbat från 9:00 till typ 14:30 igår fick vi inga resultat alls på vår gelelektrofores (eeeeeh?!). Kan ju bero på en del missar på vägen... Men vafan huvudsaken är att man har roligt. Ska se till så jag och Martin garvar lika mycket när vi labbar som jag och Robin. Man kan ju inte gå och ha tråkigt.
Bryggpub imorrn också... undrar hur länge jag blir kvar den här gången?
Men nu har jag tråkat ut folk tillräckligt med mitt babbel.
Eftersom jag tydligen inte har massa roliga bilder på den här datorn så blir det en härlig bild istället =)image5

Glömde typ helt...

...att jag skulle citera Fredrik:
"Om gröt hade ett ljud så skulle det vara det här" (Om det totala sittningsbruset. Tror fan vårt bord var svinigast av alla...)

Nubbedraget =D

Ja om jag tagit 1cl nubbar så hade det säkerligen blivit mindre roligt.
man kan ju inte dricka 34cl och fortfarande ha under 1,0 promille... sjukt skumt.
lite stört att frans lyckades få tag på mig via telefon bara för att inte åka hem själv typ =P sen var brorsan och lite annat folk jag kände på bussen. ganska kul.
Nu har jag dessutom MASSOR med märken som de praktiskt taget kastade på en igår =)
Nu tillbaka till nudelsoppan och vattnet ;-)

Nyligen införskaffat =)

Nu har jag äntligen skaffat en termos så jag kan få slut på sovandet under föreläsningarna. Jag har även skaffat en alkomätare så jag vet hur full jag egentligen är =P Idag var det ju en ganska lugn fest så jag låg bara på 0,18 promille när jag kom hem. Sjukt lågt egentligen. Men imorrn är det ju nubbedrag och innan det kaps i champagne =D då lär mätaren få göra sitt ;-)

RSS 2.0